Benvinguts

“Abraçades escèniques” EL SEQUER. Una història de l’albercoc de Porreres
Voleu conèixer la història de l’albercoc de Porreres? quan va començar, com es duia a terme, qui va fer possible que l’albercoc de Porreres fos apreciat a nivell mundial? dons tota aquesta informació la podeu obtenir al llibre EL SEQUER.
Aquest llibre el podeu trobar a:
Porreres: Restaurant S’escrivania, a la Cooperativa de Porreres, al Hotel Rural Sa bassa Rotja i a l’Ajuntament de Porreres.
Palma: Llibreria Literanta, Norma Còmics, Rata Corner
Brujas de la cia. Lolita Corina.
 Dues bruixes molt especials molt ben acompanyades, ens proposen un viatge cap el més enllà, Un viatge divertit, fresc i com és habitual en elles amb molta complicitat amb el públic.

 


Las Gallegas, de la cia. Lolita Corina.
Segueixen amb la gira per l’estat espanyol. Encara no t’has acomiadat d’elles?
Un perfecte argument per què aquestes dues pallasses recreïn una situació brillant i delirant. A la frontera entre el teatre còmic i el clown, “Las Gallegas” ens descobreixen la seva particular visió d’un viatge a través de la mort.
La gran connexió amb el públic és la clau del seu èxit.

Taller de creativitat en equip. Estimular i desenvolupar la creativitat dels més joves és el que cerquem a l’hora de treballar aquest taller. I ho fem treballant la creativitat en equip, compartir, escoltar, aportar, la suma d’idees són els ingredients que fan gran les històries que creem, I val dir que ens ho passem d’allò més bé
Estem vivint una era tecnològica fascinant que ens aporta múltiples recursos i oportunitats, però també està minvant el potencial imaginatiu i creatiu dels més joves.La creativitat emergeix amb el treball quotidià.