Benvinguts

PortadaLlibre  EL SEQUER. Una història de l’albercoc de Porreres
Aquest llibre ha estat concebut a través d’un projecte de cultura participativa Abraçades escèniques El sequer Una història de l’albercoc de Porreres. i recull la part humana del moviment socioeconòmic que va viure el poble entorn el seu producte emblemàtic, L’albercoc.  La participació de gran part de la gent de Porreres ha estat clau per donar a conèixer aquesta curiosa història i que ara forma part de la historia del poble.
Taller de creativitat en equip. Estimular i desenvolupar la creativitat dels més joves és el que cerquem a l’hora de treballar aquest taller. I ho fem treballant la creativitat en equip, compartir, escoltar, aportar, la suma d’idees són els ingredients que fan gran les històries que creem.
És un  taller educatiu amb una metodologia creada per captar l’atenció i participació del jove i dur-lo a la reflexió.
Estem vivint una era tecnològica fascinant que ens aporta múltiples recursos i oportunitats, però també està minvant el potencial imaginatiu i creatiu dels més joves.
La creativitat emergeix amb el treball quotidià.
Viajes intercambios culturales España - Francia

Viatges intercanvis culturals Espanya – França

Us proposem  intercanvis culturals entre països, Espanya – França, amb uns programes creats per l’ocasió.
Us convidem a submergir-nos en la cultura de cada regió d’una manera diferent, apropant-nos als seus habitants, coneixent les seves tradicions, gastronomia, l’origen de la seva cultura i la seva evolució.
Aquests viatges tindran el servei d’una assistent de viatges, la qual acompanyarà al grup durant tot el viatge.
Brujas de la cia. Lolita Corina.
 Dues bruixes molt especials molt ben acompanyades, ens proposen un viatge cap el més enllà, Un viatge divertit, fresc i com és habitual en elles amb molta complicitat amb el públic.
Idioma: Castallà.
Las Gallegas, de la cia. Lolita Corina.
Segueixen amb la gira per l’estat espanyol. Encara no t’has acomiadat d’elles?
Un perfecte argument per què aquestes dues pallasses recreïn una situació brillant i delirant. A la frontera entre el teatre còmic i el clown, “Las Gallegas” ens descobreixen la seva particular visió d’un viatge a través de la mort.
La gran connexió amb el públic és la clau del seu èxit.
Idioma: castellà