EL SEQUER. Una història de l’albercoc de Porreres

imatge abraçades escèniques aubercocL’albercoc és el motiu per crear a nivell comunitari un pont de comunicació generacional on es transmetrà la tradició de Porreres entorn el producte emblemàtic, l’albercoc.

Projecte de cultura participativa.

Mitjançant la participació de grans i joves es crearà un projecte artístic interdisciplinar on quedarà plasmat tant a nivell humà i social el procés i progrés que ha viscut l’albercoc des de principis de segle fins a dia d’avui i com aquest ha influït en la vida dels porrerencs.

Per què participar? Crearem un projecte artístic on l’albercoc de Porreres serà el protagonista.

Treballarem unes tècniques de creativitat, coneixerem els processos de creació d’un projecte artístic que donarà forma a allò que volem expressar.

Qui pot participar: Padrins, pares, nets…La gent de Porreres que té o hagi tingut contacte amb l’albercoc, sigui l’experiència que sigui, i vulgui experimentar la creació d’un projecte artístic amb un objectiu: fer sentir la nostra veu i les nostres vivències a través de l’art.

No es necessita experiència, la diversitat d’edats i coneixements és el que farà especial aquest projecte.

Per fer-lo únic i irrepetible és imprescindible la vostra participació i col•laboració.

Aquest projecte entra dins el programa Abraçades escèniques, un projecte de cultura participativa on volem donar veu a la societat a través de l’art

4a  trobada.  Ja tenim el concepte del projecte artístic, la següent passa, la recerca i creació.

imatge abraçades escèniques aubercoc

Dilluns,11 a les 17’30h a L’aula del carrer Call (festes de Sant Roc) Després de les tres trobades realitzades els mesos de maig, juny i juliol ja tenim el concepte del projecte artístic. Ara comencem la fase de recerca de materials per dur a terme la instal·lació artística per continuar amb la recerca d’informació, imatges, receptes, cançons, materials i creació de les estructures per iniciar la creació i muntatge .

3a trobada: Divendres, 11 de juliol a les 20h a l’aula del Carrer Call

imatge abraçades escèniques aubercoc

Seguim amb la creació. Estem en uns dels moments més motivadors d’un projecte artístic, amb la suma de tots decidirem com serà el concepte del projecte a crear. Ja tenim idees molt bones sorgides de la 2ª trobada, ara sols ens falta acabar de tancar-les i organitzar-nos per disciplines artístiques, i això és el que farem a aquesta trobada.

2a trobada: Dissabte, 14 de juny a les 17’30h a la sala polivalent (enfront correus)

difusió Porreres 2ªtrobada1

Que farem?

A partir de les vostres inscripcions sabrem amb quines disciplines artístiques treballarem. Amb les aportacions dels participants i amb unes tècniques de creativitat començarem a crear el concepte del projecte artístic.

1a trobada informativa: Dilluns, 26 de maig a les 20h. Al local de l’Agrupació cultural de Porreres.

difusió Porreres 21

S’obre el termini d’inscripcions per participar amb les vostres experiències sobre l’ Aubercoc de Porreres Formulari d’inscripció

Per què participar?

  • Crearem un projecte artístic entre tots amb un tema en comú i amb ‘ajuda de diferents professionals
  • Treballerem unes tècniques de creativitat que ens ajudaran a dissenyar el fil conductor del projecte.
  • Coneixerem processos de creació d’un projecte artístic que donarà forma a allòque volem expressar – Treballarem en equip, compartirem, crearem, gaudirem…