Abraçades escèniques

imatge abraçades escèniques

Abraçades escèniques és un projecte de cultura participativa on volem donar veu a la societat a través de l’art.
L’art dóna forma a les nostres emocions i si fem un còctel amb aquestes dues premisses, l’art i les emocions, sorgeixen les abraçades escèniques. Utilitzem l’art en totes les seves expressions per donar veu a les realitats que viuen els diferents col·lectius. Volem unir entorn d’ un mateix tema  tota mena de persones, col·lectius i diferents experiències vitals.
Provoquem la creació d’un projecte artístic interdisciplinari a partir de les experiències i vivències dels participants i en col·laboració de diferentes artistes/ professionals amb els quals s’estableix un vincle que permet crear el  projecte artístic utilitzant l’art com a mitjà d’expressió.
Una abraçada és un pont de comunicació, et proporciona benestar, és un bàlsam, t’acompanya,  té efectes terapèutics  i aquest és l’objectiu de les abraçades escèniques, beneficiar a la societat a través de l’art.
Objectius:
  • Crear un pont de comunicació i dinàmiques de desenvolupament personal i creatiu entre persones de diferents edats, i experiències vitals.
  • Crear dinàmiques de participació comunitària
  • Estimular la creativitat dels participants creant un vincle entre el col·lectiu i professionals de la cultura i artistes
  • Apropar la societat en el seu dia quotidià a l’art  i la cultura
Si vols participar i oferir una abraçada escènica? Emplena el nostre formulari general
Aquestes són les nostres abraçades escèniques:

EL SEQUER. Una història de l’albercoc de Porreres