Telm produccions

Telm Produccions treballa des de la gestió escènica. Neix a Mallorca l’any 2006 amb l’objectiu de crear i promocionar projectes escènics i culturals per tal d’oferir a la creació innovadora un espai propi.

El públic és el motor que mou la maquinaria Telm produccions. Treballem per i amb el públic, per aquest motiu cada un dels projectes que oferim està pensat i creat per obtenir la complicitat i la satisfacció dels espectadors i fer possible una vivència única. Volem compartir i gaudir amb vosaltres cada una de les experiències que us oferim.

Telm produccions té dos línies de treball:

  • La creació de projectes on les arts escèniques són les protagonistes, la producció i distribució d’espectacles, i en la gestió de serveis entorn del món de la comunicació i la cultura.
  •  La creació de projectes culturals, socials i educatius amb l’objectiu de crear un pont de comunicació entre cultura i societat. Aquest pont ens permet crear projectes amb un component social important. Utilitzem l’art com a motor de cohesió social, territorial i de projecció.

Margalida Forteza. Fundadora i gerent

 La meva experiència com a espectadora m’ha obsequiat amb moments irrepetibles, de sorpresa, emoció i aprenentatge. Ara com a gestora escènica, el que me motiva es el repte de crear i aprofitar recursos per a aconseguir que les persones que comparteixen i participen als meus projectes descobreixin i rebin les mateixes sensacions que com a espectadora m’han fet créixer a nivell personal i professional. com a persona .