Telm produccions

Telm produccions treballa des de la gestió escènica. Neix a Mallorca l’any 2006 amb l’objectiu de crear i promocionar projectes escènics per tal d’oferir a la creació innovadora un espai propi.

El públic és el motor que mou la maquinaria Telm producccions. Treballem per i amb el públic, per aquest motiu cada un dels projectes que oferim està pensat i creat per obtenir la complicitat i la satisfacció dels espectadors i fer possible una vivència única. Volem compartir i gaudir amb vosaltres cada una de les experiències que us oferim.

La tasca de Telm produccions es centra amb la creació de projectes on les arts escèniques són les protagonistes, la producció i distribució d’espectacles, i en la gestió de serveis entorn del món de la comunicació i la cultura.

Margalida Forteza. Fundadora i gerent

La meva experiència com espectadora m’ha obsequiat amb moments irrepetibles, de sorpresa, emoció i aprenentatge. Com a gestora escènica el que em motiva és el repte de crear i aprofitar recursos per aconseguir que les persones que comparteixen i participen en els meus projectes descobrixin i gaudeixin de les mateixes sensacions que com espectadora m’han fer creixer com a persona i professional.